Известие

Collapse
No announcement yet.

Как да си направим фарове тип ГТА 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Много сме, силни сме!
    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Comment

Доста повече сме ама не всички си ги показват ,моите са от по-циганския вариант хром и с Angels Eyes
      AR 156 1.8 TS + LPG

Comment

Първоначално публикувано от nightsurfer Покажи съобщение
        Доста повече сме ама не всички си ги показват ,моите са от по-циганския вариант хром и с Angels Eyes
        Извинявам се за офтопик-а но реших да пиша тук, вместо да пускам отделна тема. Така и така съм си отворил стъклата да напръскам пластмасите, мисля да пръсна стъклото(вътрешното) на мигача с черен трансперантен спрей. Въпроса ми е ще свети ли добре или няма да се вижда ???
        Да се ядосваш, значи да наказваш себе си, за грешките на другите!
        sigpic

Comment

То като се боядиса предната пластмаса черна, мигача си изглежда почти черен.
          По добре не го пръскай допълнително, че ще стане направо невидим, а това не е добре...
          Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
          ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Comment

поставяне на лупи биксенон

За да не пускам нова тема ще допълня темата на колегата с няколко снимки по поставянето на лупите. Първо отваряме фара внимателно с пистолет за горещ въздух - снимка 1. Премахваме закрепването на старата крушка за да може да закрепим лупата с шайбата и голямата гайка. Шайбата трябва леко да се изпили за да влезне на мястото си - снимка 3. Монтира се лупата отпред и се захваща с шайбата и 3 болтчета - снимка 5. Завива се гайката и сме готови. На снимка 8 се вижда резултата. Докато бяха отворени Токича пръсна пластмасите вътре с черен мат и лакира пластмасата отпред - снимка 9. След монтажа ги регулирах късите с надлъжен наклон 1% както си пише на фара - снимка 10. Регулирането го направих на степен 0 за да мога да ги свалям надолу като е натоварена колата. Единствено не ми харесва как левия фар свети по-високо в ляво и ще трябва леко да завъртя лупата за да е хоризонтирам. Хубавото е че не заслепявам никой. Доволен съм от резултата.

https://picasaweb.google.com/1155036...OmMgL-d3fWTDg#
            sigpicAlfa Romeo 156 1.9 jtd 110 hp 2001 + remap - ex
            156 Sportwagon 1.9 m-jet 140 hp

Comment

След вчерашната интервенция......
              Attached Files
              Alfa 156 1,6 TS ex
              Alfa 166 2,4 JTD 136 hp ex
              Alfa 159 2,4 JTDm 200hp

Comment

Ето и аз да покажа моите. Заслугите са на Mirchozo
                Attached Files
                sigpic

Comment

еха, на колата изглеждат още по яко, представям си вечер как е
                  Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                  Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                  Горе главата, нищо че е празна...

Comment

А как стои положението с 147ците?
                    Предполагам няма ралика.
                    sigpic
                    Alfa Romeo GT JTD 16v `04
                    Alfa Romeo 147 JTD 8v `02 ex
                    Fiat Bravo GT TD100 `97 ex

Comment

неска цял ден дупене и аз направих мойте снимки утре ще кача ,че сега са в нас да съхне силикона и утре монтаж само тая стъпка 8 немога да е направя щото ме боли главата от щприца боята и корселина ,но си струва :P (и мойте тва за мигача беше цяло ,но го облепих и ги праснах така за мое щастие непропусна харт.тиксо :П )
                      Alfa Romeo 156 - 1,6 ts - K&N air filter

Comment

Първоначално публикувано от seik00 Покажи съобщение
                        браво на колегата за нагледния урок и аз съм с такива фарове, мн съм доволен как стана, аиде вземаите пример и започваите
                        как стана като я взе с тия фарове,брей как се хвалите с чужда работа
                        Алфа 156 2.4 JTD 136 катъра-бивша
                        Алфа 145 1,9 JTD - настояща

Comment

Я кажете от къде ги взимате тези лупи?

Comment

Първоначално публикувано от kremon Покажи съобщение
                            Я кажете от къде ги взимате тези лупи?
                            Свържи се с колегата mirchozo Направил е фаровете на половината сайт включително и моите. Аз лично мога да кажа само хубави думи, много е коректен и няма да сбъркаш ако се обърнеш към него
                            sigpic

Comment

Всичко става супер, само дето изчезнаха тия лупи от пазара, вече 3-та седмица чакам да поръчам, имам обещано на един колега, ще правя и на моята нова каляска, ама уви, застой за момента....

пс благодаря за добрите думи Митак
                              Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                              Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                              Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Според вас кои капачки ще стоят добре?
                                http://www.bktuning.bg/product.php?ProductID=3149
                                Фаровете вече са "моднати".

Comment

Working...
                                X